Los uw personeelstekort in de zorg op met ons platform


Net wanneer het rustiger is in uw zorginstelling, komt er weer een ziektegolf. Het is aanpoten en een extra paar handen is meer dan welkom. Daarnaast zorgt het personeelstekort dat u de roosters moeilijk rond krijgt. Herkenbaar?

Bij Lotus Zorg & Bemiddeling vindt u de zzp-zorgprofessional die bij uw zorginstelling past. Of u nu mensen zoekt voor een ziekenhuis, GGZ-instelling of verpleeghuis, wij koppelen u aan betrouwbare zorgprofessional(s). Bel of mail ons om alle mogelijkheden te bespreken.Neem direct contact op

 

Beschikbaar voor korte en lange opdrachten

De ene keer heeft u een zorgprofessional nodig vanwege vakantie- of ziekteverlof van uw personeel, de andere keer gaat het om langere opdrachten. Precies om die reden kunt u ons inschakelen voor korte of lange periodes. Zo heeft u altijd iets achter de hand als u snel personeel nodig heeft.

Bent u op zoek naar zorgprofessionals voor langere tijd? Dan zien onze zzp’ers dit in de dienstbeschrijving in de app. We koppelen altijd een betrouwbare zorgprofessional aan uw organisatie. Zo hoeft u de komende periode niet meer te zoeken en weet u zeker dat u alle nodige zorg kunt leveren. Bij ons zit u niet vast aan een minimale periode van een opdracht. U kiest dus zelf hoe lang en hoe vaak u onze zorgprofessionals inzet.

 In 4 stappen naar een mooie samenwerking

Wilt u met ons samenwerken? Aanmelden is heel makkelijk en doet u in deze 4 stappen:

1. Neem contact met ons op.

2. Geef door om wat voor opdracht het gaat en voor hoelang.

3. Na een kennismaking en bij gezamenlijk akkoord zetten wij uw diensten in onze app.

4. We koppelen onze zzp-zorgprofessional persoonlijk aan uw organisatie. Zo weet u zeker dat de juiste persoon bij u terecht komt.

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar.

Meld je aan

Dit is waarom u op ons kunt rekenen

Bij Lotus Zorg & Bemiddeling vinden we de kwaliteit van zorg heel belangrijk. Ieder mens verdient goede zorg. Op basis van dit idee hebben wij ons platform opgezet. Omdat we zelf uit de zorg komen, weten we hoe belangrijk het is om een team betrouwbare zorgprofessionals te hebben. Daarom screenen we elke zzp’er bij aanmelding en doen we elke koppeling persoonlijk. Zo garanderen we dat u de beste zorgprofessional krijgt voor uw opdracht.

Neem contact met ons op

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


085-080 5354


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


06:00 - 23:00

BIJ SPOED ZIJN WIJ 24/7 BEREIKBAAR